Welkom op www.globetrotter-hilversum.nl

De Globetrotter bevindt zich aan de Groest 29, midden in het hart van het gezellige centrum van Hilversum.

Handgemaakte en orginele producten hebben onze voorkeur wij zijn altijd op zoek naar producten die anders zijn dan anders en niet in een duizendvoud uit de fabriek komen rollen.

Onze spullen komen onder andere uit India, Indonesië, China, Rusland, Tibet, Nepal Australië, America , Peru en Mexico.

Wij verkopen en draaien in onze winkel muziek van het wereldmuziek-label Putumayo.Wij hebben de best lopende cd's op voorraad,alle andere titels zijn uit de catalogus te bestellen.

Een greep uit de artikelen die wij verkopen:wierook, olie en oliebranders,sieraden (o.a.Bico aboriginal tribals),kleine meubels, asbakken, tapas schaaltjes, Mexicaans tafelzeil van de rol , tassen, kleding,  djembee's en andere muziek instrumenten, posters ,  schilderijen,  grand foulards, boeddha's,  gebedsmolentjes, Nepalese gebedsvlaggetjes ,Indiase kussens , dagboekjes en sieradenkistjes.

Nieuw is de kleding bij de Globetrotter dit zijn vesten uit Nepal in diverse kleuren.Uit Thailand hebben we wikkel rokken en wikkel broeken,  ook uit India shirtjes en rokjes in gipsy stijl wat de trend voor deze zomer is.

Bent u op zoek naar een leuk cadeau'tje dan kunt u  bij ons een origineel artikel kopen vanaf 1 euro maar bijvoorbeeld ook prachtige schilderijen van 350 euro.

Komt u vooral eens langs om zelf de aparte sfeer in onze winkel te proeven u bent van harte welkom.

 

 
     
(C) Copyright 2005 by De Globetrotter